Hady z Vietmanu, krokodýli ze Zimbabve a další netradiční speciality spořádali návštěvníci Extrem food night v brněnském Klubu cestovatelů. Jako dezert bylo servírováno nejsmradlavější ovoce na světě.
Většina lidí si dá raději kus čokolády, dortík nebo smažený sýr než vařenou zeleninu. Proč nám chutná nezdravé jídlo a co nám chce tělo svými chutěmi sdělit? To zjišťovala redaktorka pro páteční magazín MF DNES Rodina...
Mladý norský rybář zažil šok, když se u pobřeží ostrova Andoya na severu Norska vydal na lov platýsů černých. Místo nich se mu na háčku objevila hlubokomořská ryba vypadající jako mimozemšťan s velkýma, vypoulenýma očima,...
Slavná artyčoková polévka s lanýži z restaurace Guy Savoy přichází až k vám s návodem na ohřátí v mikrovlnce. Avšak sám šéfkuchař doufá, že už brzy bude moci uvítat hosty ve své restauraci na nábřeží Seiny v Paříži.
Přítelkyně hokejového boha Jaromíra Jágra (45) Veronika Kopřivová (26) je už několik hodin v Praze. Z Ameriky letěla přes Londýn. Kdy za ní Jarda přiletí, se zatím neví, ale Verunka se snad nějak sama zabaví.
Přesvědčit dítě, aby spolklo hořkou nevábně vypadající tabletu, je mnohdy heroický výkon a snažit se o to každý den, není to pravé ořechové ani pro jednoho z vás. Ale kdyby ty „tablety“ byly sladké, barevné, ve tvaru...
Je pěkně kulatý, oranžový, voní skvostně, chutná ještě lépe a navrch je pomeranč plný vitaminu C. Co víc si od parťáka proti únorovému splínu a virózám přát. Jenže zároveň vše, co máme rádi, je prý buď nemravné,...
Třiapadesátiletý francouzský šéfkuchař Paul Pairet posunul prožitek z jídla za hranice klasického vnímání. Ve své restauraci Ultraviolet, která se nachází v čínské Šanghaji, totiž hosté degustují jednotlivé chody za doprovodu...
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich promluvil o svém novém pořadu a o restauračním byznysu, který je navždy změněn covidem. Lidé tehdy přišli o spoustu peněz, jídlo se nicméně vaří pořád stejné, prohlašuje. Luxusní restaurace dnes...