Brokolicovou polévku mnoho lidí nemusí a to je škoda. Co si budeme nalhávat – brokolice rozhodně nepatří mezi nejoblíbenější druhy zeleniny, ať už pro svou barvu nebo typickou chuť. Možná ani vy polévku z brokolice do svého...
Přes sto let se v krkonošské obci v Poniklé vyrábějí skleněné perličky. Kvůli japonským špiónům, kteří z vesničky v roce 1908 ukradli tajný recept, museli místní obyvatelé začít vyrábět vánoční ozdoby. Marek Kulhavý se...
Kyselice patří spolu s frgálem a slivovicí k nejtypičtějším valašským specialitám. Šéfkuchař Pavol Pikulák z Velkých Karlovic svěřil svůj recept na oblíbenou zimní polévku.
Velikonoční dobroty, to nebýval jen beránek, mazanec nebo jehněčí na česneku. Méně známé tradiční velikonoční pokrmy vám přiblíží Radek David, kreativní Executive chef a mentor kuchařů deseti restaurací, mezi něž patří...
Červená řepa je nejen lahodná, ale hlavně zdravá. Vyzkoušejte náš recept na studenou řepnou polévku a dodejte si před podzimem potřebné množství vitaminů.