Bílá je díky čerstvé sněhové nadílce všude kolem nás. Pojďte si ji užít i na talíři! Vyzkoušíte sněhovou Pavlovu, italské rizoto či vyprošťovák jménem krémová česnečka?
Bílá je díky čerstvé sněhové nadílce všude kolem nás. Pojďte si ji užít i na talíři! Vyzkoušíte sněhovou Pavlovu, italské rizoto či vyprošťovák jménem krémová česnečka?
Přinesli jste si z lesa koše plné hub, ale došly vám nápady, co si z nich ukuchtit? Přinášíme tři snadné, rychlé a vynikající recepty na víkendový oběd.
Dezert není jen sladká tečka za hlavním chodem. Nese v sobě emoce, vypovídá něco o nás i událostech, které se s ním pojí. S tím vším pracují nejlepší české cukrářky, které dovedou tvořit dorty „na tělo“. V čem tkví...
Polévka je grunt! Česká česnečka zvlášť a právě ta okouzlila cizince. Gurmáni jí přidělili dokonce jedenácté místo mezi polévkami z celého světa. Žebříček zveřejnila společnost Taste Atlas.
Jaro už je za dveřmi a je tak nejvyšší čas vyhnat z domu zimní šeď a do našich životů zakomponovat pestré barvy. Rozzářená jídla jsou nejen chutná, ale i bohatá na vlákninu, vitaminy a antioxidanty.
Izraelský Jeruzalém zasypal sníh. Bílá pokrývka přikryla celé město, které má ještě v živé paměti kalamitu z roku 2013. Sníh pokryl mimo jiné i Skalní dóm či Zeď nářků.