Zdeněk Pohlreich využil v dalším dílu seriálu Šéfem za pár minut na Primě pomoci kolegy Daniela Combiho, aby ukázal, jak si připravit tiramisu od A až do Z. Lze ho rychle zvládnout i s upečením cukrářských piškotů, které bychom...
Létu už sice odzvonilo, není ale nic lepšího než si dovolenou připomenout tradičním italským dezertem. Tiramisu lze připravit dle klasického italského receptu, ve kterém nesmí chybět krémový sýr mascarpone. Ozvláštnit ho můžete...
Ve věku 93 let zemřel restauratér Ado Campeol, kterému italská média přezdívají otec tiramisu. Campeol byl majitelem restaurace Le Beccherie v severoitalském Trevisu, kde slavný dezert vymyslela jeho manželka a šéfkuchař.
V Itálii zemřel restauratér Ado Campeol, kterému italská média přezdívají otec tiramisu. Campeol byl majitelem restaurace Le Beccherie v severoitalském Trevisu. Právě tady celosvětově proslulý dezert vymyslela jeho manželka a...
Ve věku 93 let zemřel Ado Campeol, italský restauratér, jehož zejména italská média překřtila na „otce tiramisu“. Právě v jeho restauraci totiž populární dezert vznikl a následně se rozšířil prakticky do celého světa.
Nejdražší dort v České a Slovenské republice! Těmito slovy uvedl moderátor „svatby století“ Michal Kavalčík (47) svatební dort Karlose Vémoly (37) a Lely Ceterové (33). A rozhodně stál za to! A nešetřilo se ani na prvním...
Italové mají titul Největší dort světa. Vytvořili totiž 16,5 metru dlouhou a 13,9 metru širokou maketu své země – tedy Apeninský poloostrov, Sicílii a Sardinii. Dort ve tvaru výřezu mapy má na sobě také řadu sousoší a...