Buřty na pivu zná každý. V dnešním dílu grilovací akademie si na grilu uděláme jejich nepříliš známou variantu s bůčkem a krkovicí zauzenými v grilu a na černém pivu.
Jeho videa na YouTube mají celkově 12 milionů zhlédnutí. Každý týden radí, jak udělat něco dobrého na grilu. Nejen krkovičku nebo hovězí steak, ale i žebra, roládu z mletého masa, guláš s knedlíkem nebo pizzu. Svým internetovým...
V prvním díle se Radek Hrdina a kuchaři z restaurace Zas a znova zaměřili na hovězí maso na grilu. Ve druhém poradili, jak na vepřovou krkovici, a tentokrát se zaměří na kuře.
Grilovací sezona je v plném proudu. Největší zájem je stále o vepřovou krkovici, podle prodejců se ale návyky Čechů začínají měnit: častěji vyhledávají i kvalitní hovězí a maso z biochovů.
Na grilu se dají upéct také skvělé briošky, z kuřete pak udělat mix neodolatelných chutí a vůní. Stačí k tomu pečicí kámen, stojánek na kuře, trhací kleště a teploměr na jehle. Kuchař Martin Kortus ukáže krok za krokem, jak...
Pokud letos hledáte, kde všude můžete ušetřit, ale chcete si Vánoce užít i tak se vší parádou, pak zkuste využít razítka pro výrobu vánočních balicích papírů. Z výroby si můžete udělat i zábavnou aktivitu pro děti nebo...
Myslíte si, že na grilu se dá připravit jen maso a zelenina? To zdaleka není pravda. Díky skvělé novince Culinary Modular System si na grilu můžete připravit třeba i svojí oblíbenou čínu. Není na tom nic složitého, stačí vyndat...
Maďarský perkelt, bavorské pečené koleno na černém pivu, vepřové nudličky se žampiony a ananasem po asijsku nebo lehký salát s vepřovou panenkou, jak ho mají rádi v Itálii. Zkuste si vybrat mezi našimi čtyřmi favority. A...
Sympatická dvojice Danny a Daniela, kteří do soutěže Česko na grilu přinášejí závan Mexika, se perou nejen se zadáními soutěžních úkolů. Intriky soutěžících na sebe nenechaly dlouho čekat. Už po prvním natáčecím dni se...
Chystáte se letošní léto pod stan? A už jste přemýšleli, jak se budete stravovat? Vezmete to od restaurace k restauraci, nebo si ukuchtíte něco sami? V kuchyňce Seznamu jsme se naučili rychlé jídlo, které při kempování oceníte.
Další rok končí a kromě loučení s tím, co bylo, a těšení se na to, co přijde, chystáme pohoštění pro rodinu, známé, kamarády. Jak to letos zvládnout rychle, snadno a přitom efektně? Poradíme vám, jak si vychutnat silvestr.
Moderní doba si žádá velké věci. Nebaví vás na grilu obracet klobásky? Cítíte, že je ve vás něco víc? Ano je! V každém, kdo si jednou zamiloval kouzlo grilu, dřímá opravdový mistr. Stačí ho jen probudit. Své grilovací...
Leden je pro mnoho lidí symbolem utahování opasků a šetření. Vánoce skončily a je potřeba se vrátit zase zpět do běžného života. A tak se určitě hodí recepty, které se budou líbit vaší peněžence. Pokud jsou navíc...
Víte, že omamně vonící šeřík si můžete užít i jinak než jen ve váze? Zkuste z něj připravit osvěžující šeříkový sirup! Stejně tak můžete vyzkoušet i sirupy z květů černého bezu nebo levandule.
Jak na pořádný barbecue bůček? Jaké suroviny zvolit k přípravě příloh? Proč je důležité si jídlo umět nejen dobře udělat ale i správně naservírovat? Vše vám prozradí naši průvodci v novém dílu Akademie grilování.