Stravovací zvyklosti Čechů se v posledních deset let výrazně změnily. Téměř tři čtvrtiny lidí obědvají pravidelně, ale oblíbený pečený bůček s knedlíkem a zelím, prejt či guláš začínají stále častěji nahrazovat...
Dříve prakticky nutnost, dnes především vítaná lahůdka, ale také kulturní instituce. I když to vypadalo, že s novým tisíciletím tradiční česká zabijačka zmizí, stále na ni nedáme dopustit. Tedy ti z nás, kteří mají rádi...
Hokejoví Oceláři Třinec potvrdili, že je posílil třiadvacetiletý slovenský útočník Samuel Buček, který se neprosadil v ruském Nižněkamsku. A je připravený naskočit hned v neděli proti Spartě. „Je to mladý perspektivní hráč...
V zámoří rozvázal smlouvu se Seattlem. Přesunul se do ruského Nižněkamsku, kde z výkonnostních důvodů skončil už po šesti zápasech. Nyní má slovenský hokejista Samuel Buček zamířit do extraligy za úřadujícími mistry z...
Přestože za první čtyři zápasy inkasoval deset branek, je brankář Antonín Buček nejlepším hráčem fotbalistů Znojma v úvodu druhé ligy. „Potěší, jestli si to lidé myslí, chvály si vážím. Důležitější jsou ale výsledky...
Antonín Buček chytal v Česku, v Polsku nebo v Kazachstánu, poznal českou první i druhou ligu. I přes tyto zkušenosti 34letý fotbalový gólman tvrdí: „To co od letošního ledna ve Znojmě jsem ještě nezažil nikde.“
Jak na pořádný barbecue bůček? Jaké suroviny zvolit k přípravě příloh? Proč je důležité si jídlo umět nejen dobře udělat ale i správně naservírovat? Vše vám prozradí naši průvodci v novém dílu Akademie grilování.
Tak jako bůček nemůže za to, že jsou lidé obézní, plasty nejsou viníkem zamořené planety, říká profesor Vladimír Sedlařík, chemik a rektor Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, který byl hostem Magazínu Byznys. „Jde o myšlení...