Chutě Čechů má dobře přečtené. Jeden z nejznámějších českých šéfkuchařů Roman Paulus, který šestkrát získal michelinskou hvězdu ve slavném hotelu Alcron, odkud před dvěma lety odešel, dnes vede moderní kantýnu a bistro...
Prestižní michelinskou hvězdu pro nejlepší restaurace má už třetí pražský podnik, Field Restaurant šéfkuchaře Radka Kašpárka. Hvězdu si udržely i Alcron a La Degustation.
Deset let vařil Angličan James Bennington pro vyhlášené restaurace v Londýně. Šéfkuchař oceněný michelinskou hvězdou se však vzdal kuchařského rondonu a vydal se na cestu dezertů. Za týden jich ochutná až sto a náplní jeho...
Michelinskou hvězdu pro letošní rok obhájily pražské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise a Field, které zůstávají jedinými restauračními zařízeními v České republice s tímto oceněním. Uvádí se to v tiskové zprávě ke...
První restaurace ve Washingtonu získala Michelinskou zelenou hvězdu. Cenu tam začal prestižní gastronomický průvodce udílet letos. A to za udržitelné zásobování, přípravu jídel a ohleduplnost vůči životnímu prostředí.
Michelinskou hvězdu pro letošní rok obhájily pražské restaurace La Degustation Boheme Burgeoise a Field; o prestižní ocenění naopak přišel restaurační podnik Alcron. V tiskové zprávě zaslané ČTK o tom informovala agentura Weber...
Pražské restaurace Degustation Bohême Bourgeoise a Field i letos obhájily michelinskou hvězdu. V prestižním průvodci po evropských restauračních zařízeních zůstávají ale jedinými dvěma českými zástupci s hvězdičkami.
Dvě pražské restaurace prestižní gastronomické ocenění, michelinskou hvězdu, obhájily, restauraci pražského hotelu Radisson Blu Alcron se to však nepodařilo. Ocenění si přitom držela v řadě od roku 2012. Vedení hotelu začalo...
Oblíbená malá restaurace, která v Tokiu nabízí tradiční nudlovou polévku ramen, získala michelinskou hvězdu. Stala se tak první "nudlovou" jídelnou, která toto ocenění dostala. Informoval o tom zpravodajský server BBC News. Malá...
Michelinskou hvězdu obhájily pražské restaurace La Degustation Boheme Burgeoise a Field. O prestižní ocenění naopak přišel restaurační podnik Alcron. Informovala o tom PR agentura Weber Shandwick.
Roman Paulus, šéfkuchař pražského hotelu Alcron a zároveň spolupracovník řetězce Lidl v rozhovoru pro Seznam říká: „To, že jsme v hotelové restauraci opakovaně získali michelinskou hvězdu, byl prostě superúspěch.“ Autorka...