Oběd v restauraci v září podle analýzy společnosti Sodexo Benefity stál v průměru 172 korun, o pět korun více než v srpnu a o 15 korun více než v lednu. Nejvíce peněz lidé za polední jídlo v restauraci vydali v Praze,...
V restauraci dnes Češi za oběd utratí v průměru 224 korun. To je o 70 korun více než v roce 2019, nabídka tak za uplynulých pět let zdražila o 44 procent. Vyplývá to z dat společnosti Dotykačka.
Za oběd Češi v průměru zaplatí 172 korun, v Praze ale zbývá už jen necelá pětikoruna, aby se cena přehoupla přes hranici 200 korun. Tolik by Pražané mohli začít platit ještě letos. Údaje vyplývají z plateb stravenkovými kartami...
Smažený sýr za 103 korun nebo svíčková za 116 korun. Tolik se podle společnosti Dotykačka platilo za oběd ještě v roce 2019. Teď už ale za „smažák“ lidé platí 161 Kč a svíčkovou pořídí za 182 korun. O více než...
Zákazníci českých restaurací po pandemii musí sahat hlouběji do peněženky. Průměrný oběd zdražil o více než čtyři a půl koruny. Na vině jsou dražší suroviny, pokrývání finančních ztrát i to, že lidé chtějí přispět...
Dát si jídlo v restauraci je opět dražší. Průměrný český oběd už přijde na téměř sto osmdesát korun a v některých krajích jdou ceny i výš, vyplývá z analýzy společnosti Sodexo Benefity.
Za oběd v restauraci si Jihočeši připlatí. Zatímco minulý rok stálo polední menu v průměru 148 korun, letos host zaplatí 176 korun. Ukazují to údaje společnosti Sodexo Benefity. Restaurace už letos zdražily denní menu i třikrát....
Češi letos v červnu zaplatili za oběd v restauraci v průměru 108,20 koruny. V naprosté většině krajských měst se zaměstnanci pod stovku nenaobědvají. Nejdráž pak oběd vyjde Pražany, kteří zaplatí v průměru 120 korun....
Průměrná útrata za oběd v pracovním týdnu v červnu dosáhla 115 korun. To je o skoro sedm korun více než loni a o třináct korun vyšší částka než před dvěma lety. Nejdráže vyjde oběd v metropoli, kde cena šplhá ke 130 korunám...
Za oběd letos Češi zaplatí v průměru o pět korun více než před rokem. Zatímco v první čtvrtině letošního roku se průměrná útrata vyšplhala na 107,40 koruny, ve stejném období loni to bylo 102,30 Kč. Nejdražší jsou obědy v...
Oběd v restauraci v první polovině června podle analýzy společnosti Sodexo Benefity stál v průměru 163 korun, o 28 korun více než v roce 2020. Od začátku roku cena obědů roste každý měsíc o korunu až dvě. Vyplývá to...
Průměrný Čech si za rok přijde na 344 768 korun. To je více, než si vydělá například průměrný Slovák, Polák či Maďar. Ani tak však české mzdy nedosahují průměru EU (929 900 korun). Ve čtvrtek o tom informoval Český...
Ceny jídel v restauracích už třetí rok za sebou rostou. Pizza od loňska zdražila o 15 korun, guláš o 11 korun, ukazují data. Cena burgeru už překonala 200 Kč.
Do 120 korun se mohli lidé loni v prosinci naobědvat v krajských městech již pouze v Ostravě, Olomouci a v Jihlavě. Meziročně hosté restaurací zaplatili za oběd o 6,4 procenta více, v posledním čtvrtletí o 2,3 procenta.
Pokud se během pracovního týdne stravujete v restauracích, vyjde vás oběd v průměru na 116 korun. To je o pět korun více než na začátku roku a o plných třináct korun více než před dvěma lety. Vůbec nejdražší obědy mají...
Oběd v restauraci v září podle analýzy společnosti Sodexo Benefity stál v průměru 172 korun, o pět korun více než v srpnu a o 15 korun více než v lednu. Nejvíce peněz lidé za polední jídlo v restauraci vydali v Praze, a to 195...
Nesnažte se za každou cenu najíst doma, než vyrazíte na letiště, nechystejte žádné svačinky, najezte se na letišti. Dobrý oběd zde pořídíte už za 95 korun. Kompletní nabídka restaurací je široká. Na své si přijdou...