Jáhly jsou bezlepková potravina, která obsahuje mnoho zdraví prospěšných vitaminů a minerálů. Dá se připravovat na spoustu způsobů. Vyzkoušejte třeba jáhlové krokety se zeleninovým ragú.
V tuzemsku je možná největší expert na knedlíky. Kuchař Jan Pípal je v pražské restauraci Vinohradský parlament vaří skoro denně. Jeho specialitou jsou knedlíky plněné. Nejen ovocem, nýbrž i masem. Teď má na menu třeba knedlík...
Milujete jahodové knedlíky? Právě teď je ideální čas si je uvařit, sezona jahod je totiž v plném proudu. Vyzkoušejte náš netradiční recept s pistáciemi a marcipánem.
Právě teď je období meruněk a pokud už se vám přejedly knedlíky a meruňkové koláče, máme pro vás netradiční recept na věnečky s krémem z mascarpone a meruňkami.
Se šípkovou nebo se zelím? I tento podzim se můžete pokusit rozlousknout odvěkou otázku českých příznivců zvěřiny. Spolu s několika šéfkuchaři jsme pro vás vybrali chutné recepty z kančího masa, ve kterých okusíte obě slavné...
My Češi jsme na knedlíky hrdí stejně jako Francouzi na svého kohouta na víně a Italové na milovanou pastu. Expert na knedlíky Petr Kosiner vám ukáže, jak na ně!
Správný knedlík je kyprý, ale nevypije omáčku, říká Petr Kosiner. Díky jedné známé písničce má přezdívku Láznička a stejně se jmenuje i firma na knedlíky, kterou rozjel před deseti lety.
Pappardelle con ragú di cinghiale alla Toscana sice zní exoticky, ale na den, kdy ochutnáte ragú z divočáka s těstovinami, už nikdy nezapomenete, píše týdeník 5plus2 poté, co členové redakce během dovolené tuto specialitu ochutnali.