Tradiční česká kuchyně zabodovala na soutěži S.Pellegrino & Aqua Panna Top. Tři nejlepší recepty vítězné restaurace vám přinášíme, abyste si je zkusili uvařit doma.
Hledáte tip na rychlou snídani, svačinku nebo večeři? Ideální jsou pomazánky. Druhů je nespočet a příprava je rychlá. Vyzkoušejte tři recepty od uměleckého šéfkuchaře Pavel Václavík.
Dnes se vám otevírají dveře luxusní, moderní, a přitom dostupné kuchyně. Recepty můžete připravit pod vedením skvělého Jakuba Černého, šéfkuchaře restaurace Alcron, ve které zanechal svou michelinsky hvězdnou stopu legendární...
Úsměv na rtech vám vykouzlí nejen vyslovení slova sýr, ale především sýrové recepty od Hynka Vávry, restauratéra a executive chefa slavné průhonické Hliněné bašty.
Na Nový rok by na slavnostním stole určitě neměla chybět čočka. To aby nám podle tradice neulétly penízky…Připravte si ji podle návodu šéfkuchaře Jaroslava Sapíka (70), jehož oblíbené recepty najdete i v nové kuchařské...
Už vás nebaví jen tradiční recepty na grilu a hledáte inspiraci, čím nevšedně pohostit své přátele a nejbližší? Pak právě pro vás máme několik tipů od šéfkuchaře restaurace Bull & Bonito Jana Schánila, který se zaměřil...
Do tradiční české kuchyně neodmyslitelně patří různě upravené vepřové maso, ale také krůta či další druhy mas. Pokud tedy milujete klasiku, vyzkoušejte s námi recepty od šéfkuchaře Robert Koura z pražské Restaurace...
Každý den si lámete hlavu, co uvařit rodině k večeři? Máme pro vás tři recepty, které zvládne připravit i ta kuchařka, která kuchyní jen letmo prochází!
Říká se, že když to vědí dva, už se máme o tajemství bát. Když tři, tak je tajemství ztracené. Udržet tajemství není jednoduché a mnoho lidí to nedokáže.
Že se dědí recepty v jednotlivých rodinách z generace na generaci, to je poměrně běžný jev. Napadlo vás však někdy, kam až historie jednotlivých pokrmů sahá? Jak se vařilo v dobách dávno před naším letopočtem? Unikátní...
Čtyři Češi si po jídle v egyptské Hurghadě prožili peklo. Prokurátor kvůli tomu nechal zadržet tři zaměstnance, mezi nimi i šéfkuchaře. Čtyřhvězdičkový hotel úřady nechaly zavřít, ředitel přišel o licenci. Potíže mělo...
Velikonoce jsou tady už za pár dní. Je tak nejvyšší čas vymyslet, co dobrého uvařit. Máme pro vás tři tradiční recepty na polévku, hlavní chod i něco ke kávě.
Vůně exotického koření, vždy čerstvé suroviny, spousta zeleniny a šťavnaté maso, v tom spočívá kouzlo jídel Blízkého východu. Připravte si je s pomocí Tomáše Doláka, šéfkuchaře Lázní Darkov.
Zveme vás do překrásného prostředí hotelu Chateau Kotěra v Ratboři u Kolína. Obklopeni skvělou architekturou světoznámého architekta Jana Kotěry si pochutnáte na špičkové kuchyni šéfkuchaře Roberta Chejna a pod jeho vedením se...