Prázdniny a pěkné počasí lákají k výletům a piknikům v přírodě. Co si přibalit do batohu nebo do košíku, abyste na čerstvém vzduchu neměli hlad? Máme pro vás čtyři lahodné tipy.
Veganské náhrady masa nabírají na popularitě. Dobře vědomy jsou si toho i řetězce rychlého občerstvení, které veganské burgery či nugetky začínají přidávat do svých menu. Další z těch, kteří se rostlinné maso rozhodly...
Veganské frankfurtské párky, sojový salám, rostlinná tlačenka nebo veganské trhané kuře. Náhražky používající názvy spojené s masem rozpoutaly boj mezi „masaři“ a zastánci rostlinných potravin. Spor se nyní přesouvá do...
Výrobci potravin ve Francii budou muset popřemýšlet o nových způsobech, jak popsat některé vegetariánské a veganské potraviny. Francouzská vláda jim totiž chce zakázat používat výrazy jako „vegetariánské klobásy“ či...
V tuzemsku je možná největší expert na knedlíky. Kuchař Jan Pípal je v pražské restauraci Vinohradský parlament vaří skoro denně. Jeho specialitou jsou knedlíky plněné. Nejen ovocem, nýbrž i masem. Teď má na menu třeba knedlík...
Naše čtenářka Gabriela se podělila o recept na báječné plněné ořechy dvou barev. Pošlete také svůj vyzkoušený rodinný recept na vánoční cukroví a vyhrajte vykrajovátka nebo formu na perníkovou hvězdu.