K létu patří svěžest, lehkost. V oblečení, v náladě a samozřejmě i v jídelníčku. Naše recepty vám neukrojí příliš z cenného prázdninového času a nijak nezatíží váš organismus. Favoritem č. 1 jsou oblíbené...
Léto je čas, kdy v našem jídelníčku nechybí houby v nejrůznějších úpravách. Inspirujte se prověřenými recepty Zdenky Kryspínové, která je nejen fotí, ale také si na nich ráda pochutnává.
Oblíbené, chutné, rychlé a kaloricky vyvážené, takové jsou recepty rusovlasé herečky Markéty Hrubešové. V nové kuchařce -Tak vařím já : 125 receptů pro vytížené ženy- si vybere každý. Recepty jsou psané vždy pro dvě...
Chybí vám posezení v oblíbené hospůdce, jedno orosené a nějaká ta dobrota k němu? Jelikož je otevření restaurací v nedohlednu, kupte si oblíbené pivo domů a připravte si typické hospodské chuťovky. Dáte přednost utopencům,...
Cukrářka Iveta Fabešová se s námi podělila o své oblíbené recepty na vánoční cukroví. Potrpí si hlavně na kvalitní suroviny a máslo v nich rozhodně ničím nenahrazuje.
Honí vás mlsná? Dopřejte si v prvorepublikovém stylu a vyzkoušejte osvědčené recepty na oblíbené dobroty Adiny Mandlové, Lídy Baarové, Zity Kabátové či Jiřiny Štěpničkové.
Co-workingová značka Impact Hub se stává největším kancelářským prostorem tohoto druhu v Česku. Skupina Hub Ventures, pod které síť center Impact Hub spadá, oznámila akvizici 55procentního podílu v dalším pražském co...
Budete si sami připravovat silvestrovské pohoštění? Pak právě pro vás máme hned několik tipů na oblíbené a velmi chutné pomazánky, kterými zajisté zabodujete nejen o silvestrovské party.
Pražskou restauraci Food Lab s oblibou navštěvují ženy. Láká je moderní, chutná gastronomie. Pro šéfkuchaře Nenada Jovanoviče jsou velkou inspirací a ochotně vychází vstříc jejich přáním. S námi se podělil o oblíbené...
Boží milosti patří mezi tradiční velikonoční cukroví našich babiček a prababiček, které se pro svou výtečnou chuť a jednoduchou přípravu stalo oblíbené i v dnešní době. Připravili jsme pro vás dva recepty, jeden od...
Zpěvačka Ewa Farna (22) si pro fanoušky připravila další z videí v rámci pořadu To nEWA. Tentokrát odhalila své oblíbené dietní recepty, které si připravuje nejraději na jaře, ale patří i do jejího jídelníčku během léta.
Cítíte, jak voní? Vánoce jsou tady za chvíli, přivítejte je s recepty oblíbené cukrářky Mirky van Gils Slavíkové (62). Přinášíme inspiraci z její nové kuchařky » Štědré a Voňavé«.
Data Hub Verne je projekt britského realitního podnikatele. Datový hub má k dispozici 25 hektarů a dotace. V Česku už byli zástupci Googlu a Facebooku. V České republice vyroste další „regionální“ datové centrum, které v...
Kolik jedlých hub najdete na Šumavě? Na kterém stromě roste troudnatec pásovaný? A jak rozšířené je vlčí mléko červené (Lycogala epidendrum)? Odpovědi na tyto otázky poskytuje nový web www.houby-bez-hranic.eu.
Přinesli jste si z lesa koše plné hub, ale došly vám nápady, co si z nich ukuchtit? Přinášíme tři snadné, rychlé a vynikající recepty na víkendový oběd.
Téměř 8500 vzorků a více než 50 milionů pozorování zahrnuje největší světová databáze arbuskulárně mykorhizních hub, tedy mikroskopických hub, které prorůstají kořeny cévnatých rostlin a navzájem si pomáhají. Tyto...
Letošní houbařská sezóna do Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně přivedla již čtyři pacienty, u kterých se po konzumaci hub rozvinula otrava. Lékaři proto varují před sběrem méně známých hub i před jejich špatnou úpravou či...
Předpovědní model růstu hub, který vytvořili meteorologové ve spolupráci s Českou mykologickou společností, bude nově odrážet růst těch druhů hub, které lidé nejčastěji sbírají. Oznámil to ve čtvrtek Český...