Přinesli jste si z lesa koše plné hub, ale došly vám nápady, co si z nich ukuchtit? Přinášíme tři snadné, rychlé a vynikající recepty na víkendový oběd.
Valašskými Velkými Karlovicemi se od pátečního rána line vůně frgálů, kyselice, pečeného masa a dalších dobrot. V místním údolí Léskové vrcholí přípravy na víkendový Karlovský gastrofestival, jedné k největších...
Přemýšlíte, co dnes rodině naservírovat k večeři? Vsaďte na teplé dobroty s masem i zeleninou. Rychlovku zajistí karbanátky, svátečnější chod zase steaky z hovězí svíčkové.
Kapusta je snad nejméně oblíbený druh zeleniny. Tohle zeleninové »ošklivé káčátko« je ale nesmírně zdravé, má spoustu vitaminu C i vlákniny a v kuchyni se z něj dají udělat opravdu chutné speciality. A navíc, je lavná!
Pohanka prospívá našemu zdraví a tak bychom ji měli pravidelně zařazovat do našeho jídelníčku. Můžete z ní udělat třeba udělat skvělé karbanátky. Vyzkoušejte náš recept.
Americký řetězec rychlého občerstvení KFC začal v úterý nabízet veganskou verzi svých kuřecích pokrmů. Dodavatelem je rychle expandující firma Beyond Meat, napsal server CNN. KFC ujišťuje, že smažené karbanátky rostlinného...
Špičkový šéfkuchař s bohatými zahraničními zkušenostmi David Valíček nachystal menu pro školáky! On i město Ostrava chtějí, aby děti jedly chutněji, zdravěji a za stejné peníze jako dosud. Vymysleli proto projekt Fajne...
Co je na jarním a předletním počasí nejkrásnější? Že můžeme vařit i jíst venku. Stačí jen vytáhnout na balkon či terasu gril a hodit na oheň kousek dobře ochuceného masa. Vyzkoušejte tyto jednoduché, ale vymazlené recepty,...
Venku zima až praští, není nic lepšího, než se zachumlat doma v teple třeba u pěkného filmu a něco dobrého k tomu mlsat. Zkuste naše čtyři neotřelé recepty, po kterých se na talíři jen zapráší.
Příroda se pomalu halí do zeleného hávu a stejná barva by se měla objevit i na našich talířích. Po letošní náročné zimě potřebuje tělo restart a právě špenát, hrášek či brokolice, v nichž je spousta vitaminů, minerálů a...
Takové scény byly k vidění snad jen, když McDonald's otevíral svou pobočku v Moskvě. V březnu 1992 se ve Vodičkově ulici stály obrovské fronty na karbanátky ve sladké housce.
Češi milují všechno, co je smažené. Řízky, květák, karbanátky a samozřejmě i smažený sýr. Toho na množství nejvíce spořádají v Praze, v menších obcích se konzumuje spíše jako nouzové řešení. Aktuální průměrná cena...
Mořské ryby mají tolik benefitů, že do jídelníčku i nás Středoevropanů rozhodně patří. Jen namátkou omega-3 mastné kyseliny bystří mozek, jód prospívá štítné žláze a nízká energetická hodnota naší postavě.