Hledáte rozmanitost chutí? Najdete ji na špejli či jehle. Čtyři recepty na báječné špízy vám dnes nabízí šéfkuchař restaurace Počernického pivovaru Dominik Branyš.
Jestě stále vám v lednici zbývají vajíčka z Velikonoc? Přinášíme čtyři úžasné jarní recepty, které potěší i nejmenší strávníky. A do výroby vaječné pochoutky je rovnou můžete zapojit!
Jestě stále vám v lednici zbývají vajíčka z Velikonoc? Přinášíme čtyři úžasné jarní recepty, které potěší i nejmenší strávníky. A do výroby vaječné pochoutky je rovnou můžete zapojit!
Mixované ovocné či zeleninové nápoje smoothie jsou velkou módou, ať už si je lidé připravují doma v mixéru, objednávají v restauracích a osvěžovnách, anebo kupují v malých lahvičkách v regálech obchodů. A jak se zdá, může...
Grilování a zahradní party není zdaleka jen o masu. Ideální a chuťově často i výraznější jsou sýry. Máme pro vás recepty, kterými ohromíte každou společnost.
Velikonoce bez beránka, mazance či božích milostí by nebyly ty pravé svátky jara. V mnohých rodinách se dědí recepty z generace na generaci. Stále ale přibývají i nové receptury, a to nejen na tradiční velikonoční pečivo, ale...
Hodně dětí odmítá snídat. Pokud se vymaníme ze stereotypu, možná se do důležitého ranního jídla s chutí pustí. Zkuste svým potomkům zpestřit ráno netradiční nabídkou. Co jim třeba naservírovat tvarohovou lahůdku nasladko...
Rady, tipy, vychytávky, recepty na nejlepší nakládačky a láky. Zavařujte okurky s Bleskem a ochutnejte nejlepší okurčičky Česka. Přinášíme recepty na klasické i netradiční láky, zkuste s námi klasické znojemské okurky,...
Úžasné hovězí na Den volů. Takto vtipně nazvali v restauraci hotelu Skanzen v Modré speciální menu připravené z vynikajícího hovězího. Šéfkuchař Stanislav Slavík se s vámi podělí o čtyři recepty z masa mladých volků.
Rady, tipy, vychytávky, recepty na nejlepší nakládačky a láky. Zavařujte okurky s Bleskem a ochutnejte nejlepší okurčičky Česka. Přinášíme recepty na klasické i netradiční láky, zkuste s námi klasické znojemské okurky,...
Exotické názvy, vůně koření, okouzlující barevnost, lahodné chutě. Dnešní indický výlet začíná i končí u stolu restaurace PRU58 v pražských Holešovicích a opravdu stojí za to!
Zmrzlina patří mezi nejoblíbenější letní pochoutky. Pokud už vás nebaví neustále pátrat po složení těch kupovaných, které by neobsahovaly nejrůznější levné náhražky a přespříliš cukrů, pak vyzkoušejte naše recepty....
Itálie má v rukávu tolik věcí, kterými vás okouzlí. Vášeň pro jídlo zaujímá přední místo, hned vedle úchvatné renesance a šarmantních mužů. Ukážeme vám, že nejde jen o pizzu a špagety.
Období po zimním slunovratu se vždy neslo v duchu hojnosti a radovánek. Co se u nás objevovalo na talířích? Polévky pro zahřátí, vepřové v mnoha podobách nebo koblihy a vdolky. Dnes si na tradičních receptech pochutnáte spolu...
Jak uvařit rychle a vydatně i v improvizovaných podmínkách horské chaty, vám ukáže Hynek Vávra. Executive chef a majitel restaurace Hliněná bašta v Průhonicích přesně splnil zadání a připravil jednoduchá jídla, která...