Jak je máte nejraději? Nahniličko, naměkko nebo tradičně natvrdo? Šéfkuchař Jan Punčochář (42) říká, že je ve všech případech nejlepší vejce vložit až do vroucí vody.
Hovězí je druh masa, u kterého obzvlášť záleží na tom, abychom zvolili správný způsob přípravy. Šéfkuchař pražské vinárny Tři Grácie Martin Žáček ví dobře, jak na to!
Ač je tento recept považován za výdobytek moderní gastronomie, jde o tradiční recept z Řecka. Ioannis Asarlidis, šéfkuchař restaurace Kavala, ukazuje jeho přípravu krok po kroku.
Ač je tento recept považován za výdobytek moderní gastronomie, jde o tradiční recept z Řecka. Ioannis Asarlidis, šéfkuchař restaurace Kavala, ukazuje jeho přípravu krok po kroku.
Šéfkuchař Jan Kracík z restaurace Pot au Feu nám předvedl, jak naporcovat mladou kačenu a uvařit si z ní dvě úžasná jídla. Skvělý chuťový dojem na svých hostech zanecháte i salátem z opečených smržů a brambor podle jeho...
Jsme národ chatařů a chalupářů, kteří se na víkendových »haciendách« rádi věnují zahradničení, kutilství i dalším koníčkům, a tak není divu, že u sporáku nechtějí trávit příliš času. Jídla, která chutnají,...