Vypadá jako lopuch, chutná jako kyselé
jablko, ale protože jedlé jsou jen dužinaté
listové řapíky, jde o zeleninu. Řeč je
o reveni kadeřavé, kterou všichni známe
spíš pod názvem rebarbora. A její čas
již brzy přijde....
Pražský koláč patří k cukrářským evergreenům. Umíte si ho ale upéct doma? Podívejte se, jak peče pražský koláč Karolína Kocinová, šéfcukrářka pražského hotelu Kempinski.
Pražský koláč patří k cukrářským evergreenům. Umíte si ho ale upéct doma? Podívejte se, jak peče pražský koláč Karolína Kocinová, šéfcukrářka pražského hotelu Kempinski.
Beránek, který nemusí být pouze piškotový, ale třeba banánový. Netradiční tvarohový mazanec. Perníkové kraslice či zajíčci. Tato sladká sestava by jistě neměla chybět na slavnostní velikonoční tabuli!
Když se řekne koláč, každému se vybaví meruňkový, švestkový, makový, tvarohový… jenže koláče nemusí být jen sladké. Máme pro vás tři recepty na tři slané. Mohou být výbornou svačinkou i večeří stejně jako...