Podle nedávno uskutečněného průzkumu nechodí v naší republice na oběd nejméně třetina lidí pracujících v kanceláři. Běžně totiž konzumují polední jídlo na desce pracovního stolu.
Jezdci týmu Garmin jsou hrdiny 9. etapy Tour de France, královské pyrenejské. Svými útoky hned po startu způsobili v pelotonu totální zmatek, hned roztrhali pole a v samém konci slavili triumf zásluhou Dana Martina. Chris Froome uhájil žlutý dres, ale jeh
Nebaví vás už klasické hotelové restaurace a chtěli byste zkusit něco netradičního? Dnes už nic není problém. Netradiční a mnohdy i pořádně šílené restaurace jsou ohromným turistickým lákadlem, a tak dnes můžete snídat pod vodou, obědvat v rakvi a večeřet
Tradiční oběd prezidenta Václava Klause s premiérem Petrem Nečasem (ODS) se ve středu v Lánech neuskuteční. Důvody, proč byl oběd zrušen, nejsou známy. Informaci potvrdil mluvčí Hradu Radim Ochvat.
Češi přestávají obědvat v restauracích a nechávají si obědy dovážet. Je to údajně jednodušší, pohodlnější a hlavně za stejné peníze. Trend potvrzuje i revoluční služba DameJidlo.cz podle které si jídlo objednává už každý pátý Čech. Lidé totiž zjišťují,
Češi nedají na teplý oběd dopustit. Zatímco obyvatelé předlužených zemí, které stihla krize, se naučili obědvat nad pracovním stolem, mnozí Češi si chvíli klidu u jídla vzít nenechali. Téměř tři čtvrtiny Čechů tak stejně...
Oběd je podobně jako snídaně ideální v tom, že nemusíme až tak věnovat pozornost vhodným či méně vhodným potravinám. Stále totiž zbývá dost času, kdy organismus přijatou energii využije. Proto i porce mohou být větší než...
Zlozvyk obědvat u televize do nás vtloukli napříč stanicemi. V sobotu se dlouho podávalo vepřo knedlo zelo Železný, na nedělní poledne zůstala svíčková s brusinkami a Václavem Moravcem.
Za týdenní dovolenou tady člověk zaplatí sedmdesát, sto, ale i sto třicet tisíc korun. Pro jednoho. Snídat pak ale může na soukromé terase nad lagunou, obědvat u privátního bazénu a večeřet třeba na soukromé pláži. Zimní...
Zásada číslo jedna: obědvat byste měli, i když máte pocit, že na to nemáte čas, nebo i když držíte dietu, a chcete ho proto spíše vynechat. Odborníci z iniciativy Vím, co jím vám poradí, co by se v poledne na talíři objevovat...
Připravit si oběd v podnikové kuchyňce a sníst jej potom v odpočinkové místnosti – tak se stravuje čím dál tím více Evropanů a novému trendu se přizpůsobují i Češi. Vyplývá to z mezinárodního průzkumu stravovacích návyků...
Ministerstvo práce v příštím školním roce zajistí školní obědy pro téměř deset tisíc dětí od tří do patnácti let, jejichž rodiče nemají na zaplacení stravování. Náklady ve výši téměř padesát šest milionů korun...