Grilování už tak nějak patří k teplým jarním a letním večerům či prostě k posezením s přáteli nebo rodinou. Aby ne! Pokrmy z grilu jsou úžasně jednoduché a hlavně chutnají snad každému – připravit na něm můžete jak...
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich jako by naslouchal fanouškům a od poměrně drahého hovězího masa se přesouvá do lidovějších vod. V dalším díle své domácké show Rozpal to, šéfe! přidal jednu z nejoblíbenějších surovin na gril,...
Dům moderní Brňanky, kino Moskva nebo bufet Sputnik bývaly za předchozího režimu ikonami Brna. Některá známá místa slouží stejnému účelu i nadále, jiná se zcela změnila. Srovnání nabízí Turistické informační centrum Brno,...
Pražští policisté uveřejnili pátrání po zřejmě mladém muži, který na Václavském náměstí u jedné z restaurací převrátil gril a utekl. Vznikla tím škoda za několik desítek tisíc korun. Chování výtržníka zachytily...
Pražská policie hledá muže, který bezdůvodně rozbil venkovní gril na Václavském náměstí. Zachytily jej při tom kamery. Pachatel způsobil škodu za desítky tisíc korun.
Originální kuchařka přináší recepty pro všechny, kdo rádi vaří v kempech po celém světě. Minimalisté, kteří rádi cestují pěšky, uvítají recepty na domácí instantní pokrmy, jež stačí na cestách jen zalít vodou. Jako...
Letní teploty lákají ven a na zdravém vzduchu také nejlépe chutná. Vyměňte obligátní krkovičku nebo klobásky za rafinovanější lahůdky, které přitom zvládne i začátečník. Připravte si na grilu báječnou večeři, která...
Letní měsíce a grilování k sobě patří. Nejoblíbenějším masem na gril je v Česku kuřecí. Nákupní rádce Kupi.cz ukazuje, proč a jaké jsou ty nejoblíbenější suroviny na grilovací party za co nejlepší ceny.
Pivo, rozpálený gril a krkovička – to je pro řadu Čechů ideál letního večera. Jenže poměrně laciné večeři by mohl být brzy konec. Mohou za to ceny vepřového, které letí nahoru. Například kilo pečeně podražilo od začátku...
I když se konají až o víkendu, sliny se pomalu začínají sbíhat už teď. Řeč je o vepřových hodech, ke kterým se 7. března schyluje v Běchovicích. Gril tu bude rozpálený do ruda.
Co je na jarním a předletním počasí nejkrásnější? Že můžeme vařit i jíst venku. Stačí jen vytáhnout na balkon či terasu gril a hodit na oheň kousek dobře ochuceného masa. Vyzkoušejte tyto jednoduché, ale vymazlené recepty,...
Teplé počasí láká vytáhnout gril a užívat si nezaměnitelnou chuť na něm připraveného jídla. Čím dál více lidí griluje i na balkonech a terasách paneláků a činžáků. Radost z grilování ovšem často nesdílejí sousedé,...
Bez grilování se víkend neobejde! Nemusíte ale grilovat jen krkovičku nebo kuřecí. Určitě si dopřejte rybu a co víc – spoustu grilované zeleniny! Vyzkoušejte některý z našich receptů.
Rošt na grilu máte blyštivě čistý, jídlo na gril nachystané a namarinované, pivo vychlazené? Pak vám už nic nechybí vysypat trochu uhlí a dát se do kuchtění. Vždyť vybrat uhlí je hračka. Nebo to tak není?