Láska prochází žaludkem. A kdy jindy to dokázat než na Valentýna. Překvapte svou drahou polovičku doma vyrobenou mňamkou. Příprava takového dezertu vám zabere jen pár minut
Zítra je Den svatého Valentýna! A protože láska prochází žaludkem, přinášíme vám několik receptů na romantické a lahodné valentýnské pohoštění, po kterém vám vaše drahá polovička neodolá.
Svět gastronomie rád oprašuje tradice, mezi které zaslouženě patří i české dezerty. Až vás začne honit mlsná, místo výletu do cukrárny se pusťte do pečení s Petrou Krejčí, šéfcukrářkou Lázní Darkov.
K letnímu vaření patří i využívání bylinek, zeleniny a ovoce ze zahrádky. Naše recepty oceníte, zvlášť pokud nemáte moc času na přípravu. Jsou jednoduché, hravé i odlehčené. Jediné maso, které v nich najdete, je ryba,...
Jednoduché recepty, které nepotřebují žádné speciální ingredience a vyjdou vás na pár korun... Prostě použijete to, co máte doma v lednici nebo ve spíži. To spojuje tyto tři recepty!
Někdo to rád doma v posteli. A někdo jiný to raději venku, protože ho vzrušuje, že by ho mohli načapat. Nebo je vyloženě rád, že ho někdo při intimnostech sleduje. Těchto deset párů rozhodně patří mezi druhou nebo třetí...
Vánoce bez vánočky? Kdepak! Nadýchanou krasavici hravě upečete podle našeho receptu. Stejně tak i tradiční jablíčkový závin. Na Štědrý den nemůže jako dezert chybět.
Vaječný likér k Vánocům patří, a to nejen k těm českým. Mnoho rodin si hýčká svoje vlastní recepty, aby byl ten jejich co nejvychytanější, bývá to i oblíbený vánoční dárek mezi přáteli. Chcete letos vyzkoušet něco...
Sklizeň lesních plodů a ovoce na zahradě vrcholí a mnozí z nás tak hledají inspiraci pro jejich využití. Skvělou volbou přitom mohou být recepty z kuchařky od Pavly Janečkové Hájkové alias Vintage Kitchen, která oprášila...
Masopust je označení pro celé období od Tří králů až do začátku postní doby. Ta nastává na Popeleční středu, která letos připadá na 14. února, a po ní následuje čtyřicetidenní půst! A protože k období masopustu...
Honí vás mlsná? Dopřejte si v prvorepublikovém stylu a vyzkoušejte osvědčené recepty na oblíbené dobroty Adiny Mandlové, Lídy Baarové, Zity Kabátové či Jiřiny Štěpničkové.
Láska prochází žaludkem, to je stará známá věc. Kdy jindy tedy svého miláčka překvapit než na svátek zamilovaných. Máme pro vás tři sladké recepty a jeden tip, který váš den báječně nastartují.
Podzim je tu a sním i nevlídné počasí. Naše pohybová aktivita se utlumuje a začínáme lenošit. Jenže pro tělo to má zničující efekt. Poradíme vám, co byste měli dělat a jako bonus máme tři recepty na podzimní dobroty.
Jak uvařit rychle a vydatně i v improvizovaných podmínkách horské chaty, vám ukáže Hynek Vávra. Executive chef a majitel restaurace Hliněná bašta v Průhonicích přesně splnil zadání a připravil jednoduchá jídla, která...
Když se řekne koláč, každému se vybaví meruňkový, švestkový, makový, tvarohový… jenže koláče nemusí být jen sladké. Máme pro vás tři recepty na tři slané. Mohou být výbornou svačinkou i večeří stejně jako...
Někdo to rád pikantní, jiný sladkokyselé a další s oblibou experimentuje. Na zahrádkách se už sklízejí okurky, papričky, rajčata, cibule, česnek, kopr, cukety… Milovníci zeleniny a zavařování tak mohou rozvinout fantazii všemi...
Ten, kdo rád poznává zajímavá místa, příběhy či zapomenutá řemesla a zároveň se chystá do Jeseníků, může se zúčastnit nové hry Hravé babí léto na Rýmařovsku. Pravidla jsou podle výkonného manažera destinační...