Obrácený koláč Tarte Tatin voní skořicí, karamelem a na másle pečenými jablky. Tento dezert pochází z Francie a je znám po celém světě. Příprava je velmi jednoduchá, máte jej hotový za chvilku a podává se ještě teplý. V...
Technickou výzvou v pořadu Peče celá země se stal i populární francouzský obrácený koláč Tarte Tatin zdobený cukrovým květem. Zkusíte si ho také upéci podle soutěžního receptu?
Banány jsou sice exotické, ale u nás naprosto domestikované ovoce, které je dokonce po domácích jablkách druhým nejkonzumovanějším ovocem. A navíc patří k této sezoně. Tak si z něj pojďme spolu s cukrářem Josefem Maršálkem...
Pražský koláč patří k cukrářským evergreenům. Umíte si ho ale upéct doma? Podívejte se, jak peče pražský koláč Karolína Kocinová, šéfcukrářka pražského hotelu Kempinski.
Pražský koláč patří k cukrářským evergreenům. Umíte si ho ale upéct doma? Podívejte se, jak peče pražský koláč Karolína Kocinová, šéfcukrářka pražského hotelu Kempinski.
Obrácený blesk je atmosférický jev, který se málokdy vidí. O to vzácnější je, když se ho povede někomu natočit. Unikátní záběry byly zachyceny v prefektuře Hyogo v Japonsku 21. srpna kolem půlnoci.