Bílá je díky čerstvé sněhové nadílce všude kolem nás. Pojďte si ji užít i na talíři! Vyzkoušíte sněhovou Pavlovu, italské rizoto či vyprošťovák jménem krémová česnečka?
Rychlá a skvělá večeře. To jsou brambory na loupačku. Klasický starý recept jen ozvláštníte tím, že si k nim dopřejete ještě slaninu a dip z brynzy. Dobrou chuť!
Sýr je velice oblíbenou surovinou, která dokáže proměnit i ten nejjednodušší pokrm v gurmánský zážitek. Vyzkoušejte bramborovo-sýrové placičky se slaninou.
Jemnou polévkou z čerstvého špenátu doplněnou křepelčím nebo slepičím vejcem a do křupava vypečenou slaninou můžete pohostit návštěvu nebo si ji dopřát jako výbornou večeři. Jak to udělat, aby se z obyčejné polévky stal...
Bílá je díky čerstvé sněhové nadílce všude kolem nás. Pojďte si ji užít i na talíři! Vyzkoušíte sněhovou Pavlovu, italské rizoto či vyprošťovák jménem krémová česnečka?
Polévka je grunt! Česká česnečka zvlášť a právě ta okouzlila cizince. Gurmáni jí přidělili dokonce jedenácté místo mezi polévkami z celého světa. Žebříček zveřejnila společnost Taste Atlas.