Právě vyšlo
. . . . . . svět na jednom místě
google
interní hledání
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Nejčastější tagy
dnes
policie
nový
týden
vláda
poprvé
petr
život
usa
země
největší
města
ano
práce
ministerstvo
peníze
televize
doma
ČSSD
petra
agentura
firmy
nemocnice
svět
tomáš
Dnes nejčtenější
Článek
Šéfkuchař gastrobaru Monarch nám předvedl, jak se dělá vepřové Presa Ibérica s lilkovým pyré
nicolas
Miguel Nicolas Innella, šéfkuchař gastrobaru Monarch, připravil výtečný recept z vepřového masa. Jako přílohu zvolil lilkové pyré a domácí briošku.
23.03.2016 00:26
–
celý článek na
Podobné články
Šéfkuchař gastrobaru Monarch nám předvedl, jak se dělá vepřové Presa Ibérica s lilkovým pyré
nicolas
Miguel Nicolas Innella, šéfkuchař gastrobaru Monarch, připravil výtečný recept z vepřového masa. Jako přílohu zvolil lilkové pyré a domácí briošku.
23.03.2016 01:00
–
Podobné články
–
celý článek
Šéfkuchař prozradil recept na výborný tatarák z telecího masa
restaurace
tatarák
Šéfkuchař Jan Volšička z restaurace Pohostinec Monarch, která se zaměřuje na českou a rakousko-uherskou kuchyni, nám ukázal, jak se dělá tatarák.
21.06.2017 16:00
–
Podobné články
–
celý článek
Ochutnejte candáta s chřestem. Šéfkuchař vám prozradí recept
vinařství
Šéfkuchař Jan Sochor ze zámeckého vinařství Johann W. v Třebívlicích nám ukázal, jak dělá candáta s chřestem, hráškem a mrkvovým pyré.
10.05.2017 16:00
–
Podobné články
–
celý článek
Recept na skvělá vepřová žebra s bramborovokroupovým pyré, které si můžete udělat i Vy
david
doma
restaurace
vše
Šéfkuchař David Korecký z malostranské restaurace Konírna předvedl, jak na vepřová žebra s bramborovokroupovým pyré. Vše zvládnete snadno i doma.
03.11.2015 16:00
–
Podobné články
–
celý článek
Recept na skvělá vepřová žebra s bramborovokroupovým pyré, které si můžete udělat i Vy
david
doma
restaurace
vše
Šéfkuchař David Korecký z malostranské restaurace Konírna předvedl, jak na vepřová žebra s bramborovokroupovým pyré. Vše zvládnete snadno i doma.
03.11.2015 16:01
–
Podobné články
–
celý článek
Máte chuť na zvěřinu? Zkuste jelení hřbet na červeném víně
petr
restaurace
zkuste
Šéfkuchař z restaurace "home by UNIC" Petr Šmrha nám ukázal, jak dělá jelení hřbet s vínem a s kaštanovým pyré.
20.09.2017 16:00
–
Podobné články
–
celý článek
Pošírované vejce s chřestem podle šéfkuchaře. Zkuste jednoduchý recept
igor
restaurace
restaurace v zátiší
vejce
zátiší
zkuste
Šéfkuchař Igor Chramec z restaurace V Zátiší nám předvedl, jak se pošíruje vajíčko a dělá majonéza s pekanovými ořechy.
03.05.2017 16:00
–
Podobné články
–
celý článek
Uvařte si doma poctivý hospodský guláš, jak ho dělá šéfkuchař U Kalendů
doma
guláš
hovězí
michal
restaurace
Šéfkuchař restaurace U Kalendů Michal Arnold nám ukázal, jak se dělá hospodský hovězí pečený guláš.
25.11.2016 10:00
–
Podobné články
–
celý článek
Sýrové kozí duo s artyčoky zvládnete i vy
doma
igor
restaurace
restaurace v zátiší
zátiší
zkuste
Šéfkuchař restaurace V Zátiší Igor Chramec nám předvedl, jak se dělá opravdová lahůdka z kozího sýru v kombinaci s artyčoky. Zkuste tento recept doma.
05.04.2016 15:00
–
Podobné články
–
celý článek
Šéfkuchař radí: Jak na skvělý tatarák
marek
tatarák
Připravte si tatarák z jeleního masa s červenou řepou. Šéfkuchař Marek Fichtner z Augustine Restaurant nám ukázal, jak se taková delikatesa dělá.
03.01.2017 20:00
–
Podobné články
–
celý článek
U štědrovečerní večeře nesmí chybět bramborový salát, zkuste ho s domácí majonézou
bramborový salát
grand
restaurace
večeře
zkuste
Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář nám předvedl, jak se dělá vynikající bramborový salát s domácí majonézou.
23.12.2016 08:00
–
Podobné články
–
celý článek
Udělejte si skvělý a poctivý hovězí vývar. Šéfkuchař poradí, jak na to
cihelna
hovězí
hovězí vývar
jak na to
restaurace
václavík
Šéfkuchař restaurace Hergetova Cihelna Vojtěch Václavík nám ukázal, jak se dělá poctivý vývar z hovězí oháňky.
31.01.2018 18:01
–
Podobné články
–
celý článek
Pochutnejte si na poctivém hovězím steaku
house
hovězí
hovězí steak
radim
restaurace
steak
Šéfkuchař Radim Gerlich z restaurace La Loca v hotelu Mosaic House nám připravil poctivý hovězí steak s topinamburovým pyré a datlovou omáčkou.
02.11.2016 12:00
–
Podobné články
–
celý článek
Šéfkuchař pražské burgrárny ukázal, jak dělá pořádný dvojitý burger
Zdeněk Střížek, pořadatel Burgerfestu a majitel a šéfkuchař burgrárny Bejzment, nám ukázal, jak na pořádný dvojitý burger.
05.09.2018 17:00
–
Podobné články
–
celý článek
Skvělé kachní prso? Dejte ho na studenou pánev bez oleje. A k němu smetanovou omáčku
oleje
Šéfkuchař Lukáš Nevyjel nám připravil čerstvou kachnu se smetanovou omáčkou z lišek a květákovým pyré.
16.08.2017 18:00
–
Podobné články
–
celý článek
Pravé španělské tapas aneb když malá jídla udělají hodně muziky
úsměv
úspěch
vína
Malé dobroty, které se uzobávají při pití vína, piva i koktejlů a vykouzlí každému úsměv na tváři. Pokud tapas připravíte podle šéfkuchaře Miguela Innelly z pražského Gastrobaru Monarch, budete mít úspěch zaručen. Na jeho...
16.06.2016 01:00
–
Podobné články
–
celý článek
Oblíbená makrela podle šéfkuchaře. S pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou
jedno
restaurace
restaurace mlýnec
Vladimír Příbrský z restaurace Mlýnec nám ukázal, jak udělat jedno z jejich nejoblíbenějších jídel. Makrela s pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou.
08.03.2017 11:00
–
Podobné články
–
celý článek
Jak si poradit s avokádem? Udělejte si guacamole s domácími tortilla chipsy
guacamole
Šéfkuchař Dalibor Navrátil nám ukázal, jak se dělá pravé mexické avokádové guacamole.
02.08.2018 09:00
–
Podobné články
–
celý článek
Jednoduchý recept na těstoviny s cuketovou omáčkou. Kuchař z Itálie ukázal jak na to
festina
itálie
jak na to
kuchař
lente
restaurace
těstoviny
Šéfkuchař restaurace Festina Lente Fabrizio Moneta nám ukázal, jak dělá italské tagliatelle s guanciale, cuketou a šafránem.
15.08.2018 17:00
–
Podobné články
–
celý článek